Skip to content
Paperback Miti i Sizifit (dhe Ese të Tjera) [Albanian] Book

ISBN: 1447801083

ISBN13: 9781447801085

Miti i Sizifit (dhe Ese të Tjera) [Albanian]

"Miti i Sizifit" nga Alber Kamy sht nj ese filozofike q eksploron gjendjen njer zore dhe kuptimin e jet s. N k t vepr klasike, Kamy paraqet filozofin e absurditetit, e cila sugjeron se lufta e njeriut p r t gjetur kuptimin n jet sht n fund t fundit e kot , pasi vet jeta sht n thelb pa kuptim. P rmes nj seri meditimesh mbi tema si natyra e nd rgjegjes, dhe roli i artistit, Kamy ofron nj argument t fuqish m dhe t bindsh m p r...

Recommended

Format: Paperback

Condition: New

$17.97
50 Available
Ships within 2-3 days

Related Subjects

Social Science Social Sciences

Customer Reviews

0 rating
Copyright © 2023 Thriftbooks.com Terms of Use | Privacy Policy | Do Not Sell/Share My Personal Information | Cookie Policy | Cookie Preferences | Accessibility Statement
ThriftBooks® and the ThriftBooks® logo are registered trademarks of Thrift Books Global, LLC
GoDaddy Verified and Secured