Skip to content
Paperback Federal Way Book

ISBN: 0738558982

ISBN13: 9780738558981

Federal Way

(Part of the Images of America: Washington Series)

Select Format

Select Condition ThriftBooks Help Icon

Recommended

Format: Paperback

Condition: Good

$6.79
Save $18.20!
List Price $24.99
Almost Gone, Only 1 Left!

Book Overview

Located on Puget Sound between Seattle and Tacoma, the site that became Federal Way was first settled by loggers, who in the 1860s began using the shore along Puget Sound for easy access to the... This description may be from another edition of this product.

Customer Reviews

1 rating

FEDERAL WAY, WA. IMAGES OF AMERICA

I WAS PAGING THROUGH THIS BOOK AT A FRIENDS HOUSE WHEN I SAW A PICTURE OF MY GRAND PARENTS AT REDONDO. THIS SAME PICTURE IS IN A STACK OF OLD FAMILY PICTURES THAT ARE NOW IN MY CARE. I HAD TO HAVE A COPY FOR MYSELF. WHEN I FINALLY FOUND ONE I READ IT COVER TO COVER. I HAVE LIVED MY 62 YEARS OF LIFE, WITH THE EXCEPTION OF EIGHT YEARS FOR THE NAVY, IN THIS AREA. I FOUND OUT MORE ABOUT THE FEDERAL WAY AREA FROM THAT BOOK THAN I HAD GAINED IN ALL THE TIME I LIVED HERE. I NOW HAVE EIGHT OF THE "IMAGES OF AMERICA" BOOKS ALL DEALING WITH THE LOCAL AREAS OF SEATTLE TO TACOMA, THERE ARE MORE AND I WILL ONE DAY HAVE ALL VOLUMES DEALING WITH WASHINGTON.
Copyright © 2023 Thriftbooks.com Terms of Use | Privacy Policy | Do Not Sell/Share My Personal Information | Cookie Policy | Cookie Preferences | Accessibility Statement
ThriftBooks® and the ThriftBooks® logo are registered trademarks of Thrift Books Global, LLC
GoDaddy Verified and Secured